Bonde s. fru = mupp söker tupp.

Nu pågår för fullt tidernas mest urballade muppsåpa, Bonde söker fru........gudbevars, jag skäms för det manliga släktet!

Dom som imponerar allra mest är egentligen researchteamet.
Imponerande bedrift att finna och värva så många orginella människor.

Den person som fångar min uppmärksamhet allra mest i serien är Bonde-Roger, med sitt smått efterblivna sätt har han lyckats attrahera ett mindre gäng lika defekta skator!




Karln är ju för helvete ett alldeles utmärkt exempel på hur en potentiell partner INTE skall vara!

1.han bor hemma hos mor o far fast han är över 40.
2. hans mor tvättar o pysslar om han som ett barn.
3. hon lagar hans mat, vilket medför att karlns favoritmat om han skall göra ngt är snabbmakaroner och att steka mamma scans pytt i panna samt koka ägg....suck!

Jag gråter innombords av att se inslagen om hans liv som pendlar mellan tragisk komik och förödmjukelse mot det manliga släktet.


Äntligen!!! så sänder dom sann reklam på tv....

Tänk vilken glädje jag känner när man för en gångs skull får se reklam på tv inte ljuger om sina produkter!

slogan Lyder: Volkswagen....das auto.
wow säger jag, äntligen vågar dom säga själva vad deras produkt är, dass auto!

en nonchalant service organisation, okunniga mekaniker som gör vad dom kan för att inte stå för garantier....och ett bilmärke som rent ut sagt är "dass" i kvalitén!.

Om detta ändå kunde smitta av sig på all annan reklam, colgate, tandkrämen som smakar skit och har alla E-nummer som finns i ingredienserna.
OralB- eltandborsten som inte borstar rent.
Redbull ger dig vingar- flyg då för fan o håll käften.
allways- bindan för dig som har blå mens eller är moderat.
Toyota- lövtunn plåt, så krocka fan inte med en kanin.

mer ärligeht i tv, ärlighet lönar sig längst......


Galenskap, en folksjukdom?

kom att tänka på alla dessa desperata försök till att ragga uppmärksamhet, närhet och fysisk kontakt som råder i samhället.
Kontaktförmedling i olika former torde vara internets största marknad näst efter ren kommersiell porr.
Vart man är på nätet så blixtra coola reklambanners om supersnabb och superbra kontaktförmedling, och kollar man sin mail, så drunknar man i i spam om det samma, dock inte jag.......jag får bara reklam om potensmedel och penisförstorare av någon anledning..hmmm....

Om man då kikar lite närmare på detta fenomen, kontaktförmedling, så tycks 99% av alla dessa desperata människor använda sig av en färdigstöpt historia och massa klishéer när dom beskriver sig själva som personer.

Va fan, finns det ingen fantasi hos folk eller????

ett genomgående uttryck som förekommer i stort sett alla beskrivningar, i varje fall hos de kvinnliga utövarna...och gay-killar....och stockholmare.....fast är man stockholmare så är man praktiskt taget gay...så vi kan säga gay-stockholmare....nåväl, back on track.....
detta uttryck är "galen"!!?

Är en så betydande andel av våra innevånare GALNA?
i och för sig, om man använder ett så vridet begrepp som sig själv....då måste man vara galen!
är det possitivt att vara galen??...knappast i min friska värld i varje fall!

fast det förståss....om man bor i stockholm, så är man galen.....är man gay så är man galen.......alltså bor det en dryg miljon galna-gay-stockholmare i vårt land...inte konstigt att vi har ett land fullt me blattar, budgetunderskott och en moderatregering!!


Tack för mig leverpastejj!

Bra musik blir aldrig gammal, möjligtvis artisten blit aningen rynkigare:)

Efter att ha genomfört en ytterst djupgående studie på nätet om musik så är det nu fastslagit, ATT alla dessa dataspelande,coladrickande finniga och smått kufiska ungdommar (för den delen även ädre) har fel.
Datakonstruerad musik med massa jävla ploppande,plippande ljud och filtrerade effekter är fan ingen musik!!
riktig musik är gammal hederlig rock´n roll och blues, thats it!

Nördarna som producerar all denna plipp-plopp-pop må tjäna en hacka nu, men vad är dom och deras musik om tex 30år?
Inget alls!, inte en käft kommer vilja ta i dom o musiken med tång, de allra flesta har antagligen städat ut deras album ur hyllan och försökt gräva ner alla spår i komposten.
Det jag vill komma till är, bra musik är tidlös, musik som inte är det är skit.

Ta artister som Rolling stones, beatles,John Mayall bluesbreakers och massor med andra gamla klenoder som FORTFARANDE drar fullsatta konserter, producerar skivor och jobbar på som aldrig förr, om än något mer fårade i ansiktet.
Må högre makter konservera dessa musikens instutitioner för att mänskligheten inte skall förfalla totalt till datakonstruerad plipp-plopp-pop som inte lämnar annat än tinnitus efter sig.


RSS 2.0