Galenskap, en folksjukdom?

kom att tänka på alla dessa desperata försök till att ragga uppmärksamhet, närhet och fysisk kontakt som råder i samhället.
Kontaktförmedling i olika former torde vara internets största marknad näst efter ren kommersiell porr.
Vart man är på nätet så blixtra coola reklambanners om supersnabb och superbra kontaktförmedling, och kollar man sin mail, så drunknar man i i spam om det samma, dock inte jag.......jag får bara reklam om potensmedel och penisförstorare av någon anledning..hmmm....

Om man då kikar lite närmare på detta fenomen, kontaktförmedling, så tycks 99% av alla dessa desperata människor använda sig av en färdigstöpt historia och massa klishéer när dom beskriver sig själva som personer.

Va fan, finns det ingen fantasi hos folk eller????

ett genomgående uttryck som förekommer i stort sett alla beskrivningar, i varje fall hos de kvinnliga utövarna...och gay-killar....och stockholmare.....fast är man stockholmare så är man praktiskt taget gay...så vi kan säga gay-stockholmare....nåväl, back on track.....
detta uttryck är "galen"!!?

Är en så betydande andel av våra innevånare GALNA?
i och för sig, om man använder ett så vridet begrepp som sig själv....då måste man vara galen!
är det possitivt att vara galen??...knappast i min friska värld i varje fall!

fast det förståss....om man bor i stockholm, så är man galen.....är man gay så är man galen.......alltså bor det en dryg miljon galna-gay-stockholmare i vårt land...inte konstigt att vi har ett land fullt me blattar, budgetunderskott och en moderatregering!!


Tack för mig leverpastejj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0