Virtanens nonsens, förorenar och undergräver medias trovärdighet.

 

Jag som är en sedan länge trogen läsare av aftonbladet har alltid imponerats av faktumet att tidningen håller en ytterst proffisionell standard och är gratis på nätet för den breda massan.
Dock har jag reagerat starkt på att en mediaportal av sådan dignitet kan släppa loss en finskättad skvallerskribent av lägsta slag och ge honom så stort utrymme att tycka vad han vill i media!
Fredriks långdragna nonsensartiklar förefaller inte speciellt förankrade i verkligheten och har influensen av hans egna lilla förkrympta storstads"värld.
Han ger i allmän media uttryck för åsikter som innehåller direkt felaktig information, kränkande personliga åsikter och i övrigt har inte hans inlägg någon större saklig substans.

Som bekant har sedan tidigare två stora "hatobjekt", blondinbella och pisshjärnan Dave......nu har jag fått ett tredje!!

Fredrik Virtanen...tvi,tvi,tvi....

Tack...tack...tack!

just denna dagen, 29/1....1976 kom jag 6 veckor för tidigt ut i dagens ljus på halmstad BB.
Min underbart vackra och kärleksfulla sambo, Annika och min dotter Valerie grattade mig med prinsesstårta och två fina presenter.
En eltandborste som jag länge önskat och hela första sesongen av family guy på DVD, som är min favoritserie...vilket gjorde mig superglad!
så nu väntar jag på mina päron som sedvanligt brukar förära mig väldigt maskulina saker som borrmaskiner,slägga,järnspett mm....undrar vad det blir i år:)
Min goda vän och föredetta kollega på Elia, Micke kardell mailade en grattishälsning och skickade en riktig drömtårta!:)...som jag bifogar bild på.



Och alla ni som vill skänka mig gåvor i efterhand kan maila, så får ni mitt kontonummer, kan dock av administrationstekniska anledningar inte ta emot mindre summor än 1000kr.

En riktig man!

               File:FamilyGuyFamilyPromo.png


Vad är en riktig man?
Om man frågar runt bland kreti och pleti så får man antagligen lika många definationer som man antalet personer man frågar.
en del förknippar utseendet med vad som är en riktig man, andra med beteendet, en del med båda.
Frågar man en fockad fjortis från södermalm (blondinbella) så säger hon antagligen att en riktig man har ferrari, fett VISA, backslick,tailorsmade och ganska ytlig.
Frågar man arbetarkvinnan som jobbar deltid innom vården och har ett par kottar på samvetet, säger hon antagligen att en riktig man skall kunna byta bajsblöjjor, laga mat, och kunna gråta lite lagom femenistiskt när hon pratar kännslor.
För mig är svaret enkelt.
Personligen är jag nog en aning bufflig, har en rå humor,oanad djupsinnighet,lite knepig i mångas ögon, ganska självgod och jag har troligen ett digert bibliotek av defekter/brister....men jag har ett stort hjärta.
Det är lite de egenskaperna som är min defination av vad som är en riktig MAN, att kunna se sig själv ur olika perspektiv, att kunna erkänna sina brister o våga vara sig själv.
Jag ser mig själv tillstor del i "family guy" på Tv6, han är min idol!
Hajjar du??


Sen så underlättar det ju om man är född råsnygg som mig och har en lika stilig hästsvans! hahaha...


(självironi, om inte pisshjärnan Dave eller någon annan idiot inte skulle fatta det)

BlondinBella ute = förhöjd programkvalitet

                                                                           

Det är med lyckorus jag nu i efterhand får reda på att mitt hatobjekt nummer ett, Isabella Lövengrip, åkt ut från Let´s dance.
Egentligen är det konstigt att Tv4 låter en pantad fjortis från södermalm delta i en tävling som kräver liiite mer än nyvaxade ben och Gucci-väska.
Min lycka är total, skadeglädjen är den enda sanna glädjen!:)

Dagens film 090126- American pie, band camp

American Pie Presents Band Camp

Amrikanska pajj-filmerna har ju snart blivit en följetång som Polisskolanfilmerna, men med en stor skillnad,
en genomgående hög kvalitet på humorn.
Polisfilmerna förändrades snabbt från galen klantkomedi till ett sömnmedel av den tyngre klassen.
Det misstaget har man inte upprepat, tvärtom, man har med briljans lyckats förfina och utveckla alla könsrelaterade tillmälen som på tonårsvis upprepas och varieras i en ständig ström.
Det är just de snabba replikerna med ord som fuckface,dickhead mm och en handling med ständiga fadäser av rollfigurerna som gör filmen så enormt underhållande.
Efter att ha sett filmen så är det svårt att förstå varför filmen aldrig nådde bioduken utan landade direkt i dvd-hyllan, Band camp tycker jag personligen är mer lyckad än sin föregångare "naked mile".

I filmens storyline så är det som vanligt en Mr. Stiffler som är den stora mittpunkten, fast denna gången Stiffler D.Y, eller som han själv ständigt säger "The Stiffmeister".
Stifflers lillebror trampar på i samma fotspår som hans storebror, med att livet har två meningar, att få sätta på så många brudar som möjligt och att vara så odräglig som det bara går.
Efter att ha jävlats lite väl mkt med skolans storband så bestämmer sig skolans rektor att ställa ultimatum, att följa med storbandet på Band camp eller avstängning från skolan, valet blir lätt.
Efter att inledningsvis vart ett riktigt dickhead mot allt och alla så växer den tutt-fixerade stiffmeister sig in i storbandet allt eftersom konkuransen ökar med de andra på lägret, ett fint stipendium står på spel.
Filmens upplösning blir som vanligt full med förväxlingar, men där allt reder ut sig till det bättre och man skönjer en djupare sida hos den översexuella Stiffler.
En solklar 4 av fem möjliga, för den som vill se ngt lättsamt och underhållande.

     


Kvinnlig jämstäldhet = enkelspårigt filosofi

Eftersom jag själv befinner mig i den tråkiga situation att jag har ett barn från ett tidigare äktenskap som jag delar 50%, varannan vecka, så blir jag ständigt plågsamt påminnd om vad jämnstäldhet i detta feministiska sverige är.
Ta följande exempel.
Jag är far till min dotter till 110% och ställer hennes bästa i främsta ledet, hon bor hos mig varannan vecka, hon har all välfärd som ett barn kan tänkas få i boendet hos mig, ett eget gigantiskt nyrenoverat rum, määängder med leksaker, två egna marsvin hon får ta hand om, fullständig garderob hos mig (eftersom kläderna inte går att samarbeta om),  jag ställer upp till 100% och låter henne gå på alla tillställningar hon vill delta i...obegränsat, jag ger henne mkt frihet under ansvar i hemmet, kort sagt ALLT ett barn kan tänkas få i alla avseenden.
Då vi två föräldrar har samma utgifter för samma barn kan man väll i rimlighetens namn också tänka sig att vi finge 525kr i månaden var från försäkringskassan, icke då!
Barnbidraget betalas uteslutande ut till barnets mamma, OM inte båda samtycker till att dela bidraget genom att fylla i ett byrokratiskt dokument......Capish!
Varför skall båda samtycka till det?
Är man två om att sätta ett barn till världen och man är två att uppfostra barnet, bör det ju i rimlighetens namn inte vara mer än rätt att bidraget delas utan att det skall samtyckas?!
Fittstimmen släpper ju inte sin sista utpost de har för att klämma åt oss fallos-bärande befruktare, vem kan vara så dum att de förväntar sig samarbete kring kvinnornas sista extrainkomst!?
Skall jag behöva dra igång en kostsam,utdragen stämmningsprocess som jag antagligen inte skulle vinna i femenistsverige?
Kvinnlig jämnstäldhet är något ytterst vinklat och endast ämnat att säkra kvinnors eget välstånd utan omtanke på kringliggande faktorer och individer.

Klyven politisk tillhörighet




Läser på aftonbladet om att SD:s möte i stockholm hade vållat våldsamma motdemonstrationer med enormt resurskrävande polisinsatser, beklämmande!
Vi lever i ett fritt land där det än så länge är fritt att vara bög, att bära slöja, vara frälsnings soldat, tycka om Hitler (om du inte propagerar öppet) mm.....att de extremister som ställer till allmän oordning och kostsamma insatser från staten för att ett parti som de ej samtycker med skall hålla möte/demonstration är uselt!.
Man bör rimligen ha lika rätt att propagera för en politisk åsikt, oavsett om man är åt vänster eller höger.....så är det enligt svea rikes lag.
Personligen skäms jag för att de extremisterna kallades VÄNSTERextremister.
Jag som ser mig så innihelsikes knallröd som man kan bli (ja, kallingarna är röda), skulle aldrig slösa energi på att förstöra för mina motpoler, fakta bör bemötas med fakta & propagerande.
Till stor del sympatiserar jag med SD gällande flyktingpolitik och en del annnan politik de har, de har en hel del radikala lösningar som i mångt och mycket borde tillämpas av den etablerade partipolitiken för att få löst en hel del  av de "knutar" som ständigt uppstår.
Det största hindret för mig är väll egentligen just att SD placeras åt höger.
Jag har min fulla tilltro till planekonomi och ett kraftigt statligt ägande innom infrastrukturen och ett statligt inflytande innom industrin...
Min knallröda, smått kommunistiska benmärg skriker bara jag ser färgen blå, så jag är kluven!
Jag ger dock SD min fulla sympati och fördömmer de ociviliserade vildar som inskränker den partipolitiska frihet vi har i landet!

Dessa förädiska dvd-hyllor!

Jag är en periodare när det gäller film av oanade mått!
Och trots att jag har 1500titlar i hyllan så kan jag inte låta bli att köpa fler.
För mig är "2 för 1"-hyllorna på varuhusen lika förädiska som lösgodiset är för barnen:)
Åkte till konsum för ett par småsaker och kom hem med två komedier, American pie- band camp och The Dukes hazzard.
Skall bli spännande, återkommer med resensioner på dessa efter hand som jag averkat dem!
Är det någon eller några som vill ha tips o råd gällande film så är de välkommna att höra av sig.


Al-Jazeera, utstött nyhetsportal

Al-Jazeeras redaktion i Qatar. Fotnot: hämtat från Olle Anderssons debattinlägg på Aftonbladet, klickbar.

Det är med förfäran jag via Olle Anderssons debattinlägg får bekräftat att Al-jazeera är mer eller mindre bojkottat i västvärlden. De nyheter och politiska åsikter vi får serverat framstår som starkt manipulerade och med en mening att ändra våra åsikter, skall inte nyheter vara objektiva och informativa?!
"Al-Jazeera does the dirty work" skulle jag vilja säga!
I alla oroshärdar som uppstår runt om i världen, där finns Al-jazeera, längre in och betydligt mer intrigerat för att ge en glasklar bild av den oroshärd som andra väljer att redigera.
Ofta visar de bilder och reportage som är allt annat än lämpliga för känsliga personer, men så är verkligheten, rå,brutal och blodig.
Det måste ses som ytterst anmärkningsvärt att den statliga och som dom själva säger "politiskt oberoende teven" väljer att bojkotta Al-Jazeera och till största del serverar den USA-tillrättalagda nyhetsbulletinen.

Filmtips 090123 - Baserat på verkligheten.




Jag som filmfantast och med en alldeles extra förkärlek till ubåtsfilmer ger ju egentligen inte så objektiv bedömning av filmen: K19, the widowmaker.
Min sambo gjorde måttligt förtjusat sällskap när jag plockade fram dvd:n ur hyllan, utan satte mest ner för att få en chans att sitta närma mig, när jag med barnslig fötjusning väntade på sonar-ping:s och periskopkommandon:), och hon blev lika "frälst" som jag.
Harrison ford som har en ledande roll har en gång kort och gott uttalat sig i en intevju att "jag tar inget kontrakt på dåligt manus", och det får man i denna filmen säga stämma med råge.
För att vara en Hollywood produktion om en rysk händelse så har filmskaparna lyckats förträffligt med att återskapa beteende, uttryck och stämmningen från kalla krigets dagar.
Filmens inledande 30-40 minuter kan upplevas som något sega för den som inte är så invigd i storyn som bygger på en riktig händelse som kunde blivit inledningen på ett tredje världskrig.
Men längre in i filmen förstår man hur enormt viktig inledningen är och man börjar leva sig in i handlingen, känna av besättningens nerver, och hur de längre fram lider.
För mig så är "Das boot" ubåtsfilmernas ubåtsfilm, men K19 bör nog ses som det bästa Hollywood kan prestera i realitet och undehållningsmässigt, och vara nummer två i denna genre är inte dåligt!
Ford gör en som vanligt superb rollgestaltning och hans sekond i filmen Liam Neeson gör en likaså storslagen prestation, men det är de inte ensamma om. Helhetsintrycket av rollistans prestation är med beröm godkännt med guldstjärna i kanten!
Regisören har lyckats ballansera den nervkittlande handlingen på en knivsegg mellan olycka,lidelse, förtvivlan och hopp & glädje.

Filmen börjar med turerna kring färdigställandet av K19, atomubåten som skulle visa USA musklerna och förhindra ett anfall på Moskva.
Inledningen kantas av förväxlingar , problem och olyckor som ger ubåten smeknamnet widowmaker innan den lämnat dockan.
Trots att sekonden (Neeson) påtalar fel och brister så vill högsta Sovjet att båten skall lämna hamn som planerat för en styrkedemonstration i Atlanten.
Ute till havs brister det som inte får brista, kärnreaktorn och man ligger farligt närma en kärnexplosion långt större än Hiroshima.
Om filmen får ett lyckligt slut får var och en bedömma själv, men en sak är säker, jag lade mig till sängs med lidelse för de omkommna och en glädje för de som trots allt överlevde.....som om jag själv varit om bord på K19.

Kellogs allbran eller kretslopp?



Kanske inte så mkt fiber, men garanterat näringsrikt!:)


Dagens ordspråk 090121

"Bättre en rövare i polen, än en polare i röven"

Hårda besparingar innom försvaret!

Att "Sveriges försvar är starkt" inte gäller längre är en välgrundad sanning sedan länge och att sveriges befolkning inte protesterar särskillt högljutt beror antagligen på "en svensk tiger":)



Dessvärre blir konskvenserna att försvaret av Svea rike koncentreras till några få punkter och att alla viktiga millitära punkter som sedan länge ligger i malpåse finns utmärkta på Eniro och kan fås tryckta på Preem:s vägkarta.
En annan fråga som väcks är, hur skall försvaret kunna försvara ett så långt land som Sverige om dom inte kan försvara sig själva??. Det är tämligen ofta man hör om bristande rutiner, där olyckor av olika slag blir ett faktum.



Undrar om inte arbetsmiljöverket borde titta igenom försvarets rutiner gällande förarlösa truckar,
i personalbesparingarnas tider:)

"Den vita fosforen äter sig in i huden"

Citatet kommer från en av Gazas invånare.
Rapporterna strömmar in i en strid ström om alla dessa familjer som fått all sin egendom utplånad, rapporter om individer som står helt ensamma utan någon levande släkt när nu när Israel drar tillbaka sina trupper från den mark de så brutalt och skoningslöst invaderat.
Israel påstår att dom uppnått sina mål i Gaza, trots att Hamas tydligt har deklarerat att de kommer strida mot ockupanterna till siste man, och Hamas är defenetivt inte utplånat.
Vad har då Israel uppnått?
Uppenbart är att man desarmerat antalet avfyrningsramper mot israel.
Men om dom hade som mål att få slut på Hamas kamp mot det judiska förtrycket, så har de uppenbarligen misslyckats.
Så vad har egentligen Israel uppnått??
Genom ursinneslös och missriktad granateld så har man lyckats pulverisera stora delar av Gazas infrastruktur, man har gjort tusentals innevånare, de flesta oskyldiga, helt hemlösa.
Den Israeliska staten har troligen väckt ett ökat agg mot sig i den arabiska världen.
Sammanställningen av de sista dagarnas invasion visar på att långt över tusen Gazabor har fått sätta livet till, de allra flesta helt oskyldiga och utan någon som helst samröre med Hamas.
Jag ber till en högre makt att världen skall få fred i regionen, något jag ställer mig tvivlande till sålänge USA-understödda staten Israel fortsätter att begränsa och toppstyra Gaza.

LETAR SITT HEM En palestinsk pojke bland ruinerna runt flykt 

Vem är Einar i Knäred?

Fick idén av en bloggkollega att skriva till 118100 och fråga just: Vem är Einar i Knäred.
Svaret ger mig kramper...skrattkramper!...får knappt luft.
svaret blev:

"118100 tror att Einar i Knäred är en stilig kille med känsla för kortspel, kanske blir han trollkarl eller pokerkung inom kort? Vi tror också att han gillar grusvägar och skottkärror."

så, då är saken avgjord, ni har fått en oberoende bedömmning, jag ÄR stilig, en jävel på kort och jag älskar skottkärror.

Det är måndag morgon....eller är det?

bilder080504-11.jpg

Det tråkiga med att vara mellan två jobb är just att varje dag känns som måndag:(
Sitter här med morgonens stora kopp kaffe, mums!
När man just slagit på laptopen och förtär denna colombianska ädeldryck så rusar tankar igenom om vad man egentligen skall skriva idag, ideérna är många och för den som tittar till
min sida då och då kommer finna div matnyttig läsning:).
Måste slå ett slag för min gode vän och kollega Micke:s blogg, han precis som jag stressar runt med massor av projekt. Mickes blogg innehåller mkt genomtänkta underfundigheter, och förutom att han har extremt vältränade muskler (dom som sitter i över och underkäken) så är han en fenomenal fotograf vars alster tyvärr oftast blir okända.
Ge er tid att besöka hans sida, efterfråga mer fotografier, och frågar ni snällt så ställer han säkert upp på div fotouppdrag, dock ej naket...han e så förbannat lättgenerad..haha.
Min profilbildFotnot: ja, det är mickes passfoto:)

Personligen är planerna för dagens övningar att jag troligen skall
ta en paus från snickrandet i hallen.
Kom fram en bit igår, fick fram vattenrören till toan däruppe, gjorde klart det sista
regelverket i hallen och fick plattat in det. Nu är det lite roligare saker kvar som el och gips.
Skall nog för dagen ta en titt på sambons Amazon, montera ut stolarna
och slipa golven och måla dem.
Men tro int för den sakens skull att jag ligger på latsidan,
när ni minst anar det kommer nya artiklar.

Hastala vista baby!

Dagens webbtips! 09.01.19

Sprang på en sida där det finns en sjujäkla massa bilder, gratis att använda!
rekomenderas till alla glada bloggbyggare.

Fotoakuten - om du behöver gratis bilder nu

hej o välkommen till matrutan:)

Det väller dagligen in beundrarmail genom bloggen, och jag försöker verkligen läsa alla, även om jag inte svarar alla.
Och det är verkligen smickrande med alla komplimanger!
En stor del av alla dessa brev innehåller beröm för min figur och sätt att klä mig.
När det handlar om min extremt väsvarvade figur så är hemligheten enkel, kanelbullar och gräddsemlor!
Finns det något jag verkligen älskar att mumsa på så är det just dessa himelska bakverk, hela min själ brinner för dem.
Men tro nu inte att ni bara kan sätta i er semlor och kanelbullar hur som helst!
Det är en extremt välbalanserad kostcirkel på dessa två och råvarorna måste vara av absolut högsta kvalisort för att man skall få till samma läckra resultat som jag fått.
För den okunniga kan resultatet bli förödande! okunniga och barn under 18år bör inte tillämpa denna hälsofilosofi utan konsultation av ....moi.
Är det något jag verkligen KAN, så är det semlor och kanelbullar!

håll utkik efter artiklarna om hur man bakar riktiga dräpar-kanelbullar och semlor!

semlor_paa_rad.jpg

I´ll be back....

Jänkarna rör om i grytan....och får hamburgare med fullkornsbröd.

En miljon besökare ska visiteras under Barack Obamas install

men ändå så är det en hamburgare.
snart installeras USA:s första afroamerikanska president.
Faktumet är mycket intressant i min mening. vid första tanke glädjer det mig att det kommer in en president i vita huset som inte är gråhårig föredetting vars ålder är mellan 80 och döden.
Skönt för den svarta befolkningen att få en aning upprättelse för 200års förtryck, men faktumet väcker många frågor!
kommer regeringen Obama kunna påverka USA:s och världens nedåtgående kurva i possitiv riktning?
Kan Obama öka jämlikheten mellan alla folkslag som samsas i USA?
Kommer USA-sponsrade krig att sluta?
Listan kan göras lång.
Personligen misstänker jag att USA får en en gammal gråhårig gubbe med skokräm i ansiktet....dvs samma politiska resultat, fast i en ny kostym....men jag hoppas verkligen att jag för en gångs skull har fel.

pisshjärna nummer två...*suck*

Äckel nummer två har uttalat på bloggen.....*gäsp*

han heter Dave (bara det e bögigt)...han mail är: mailto: [email protected]
funderar starkt på att flooda hans mail så den stängs ner....nåväl...kanske alla ni trogna läsare hjälper mig att tysta pisshjärnan Dave.


Facebook, inte bajsbook!

Det är med stor glädje nyheten når mig om att nöjjesvärldens störste, fjolligaste, slibbigaste bajspackare genom tiderna blivit utslängd!
Se klippet...
.

Min sambo.

jag har marknadsfört min sambo alldeles för dåligt....nu skall det bli ändring på det.
För den som skulle kunna vara intresserad av mitt/vårt privatliv kan läsa hennes blogg:)
passar även på att lägga in en crazy-bild på henne...antagligen dödar hon mig för att jag gör det....men då dör jag för en god sak:)

fotnot: bilden är klickbar.


Månadens besökare, pisshjärnan Jens!

Har haft besök av en pisshjärna som kallar sig jens och inte vågar länka till sig.....ynkligt!
personen klagar på min stavning mm...jag har aldrig utgett mig för att kunna stava, tvärtom.
Men jag värderar innehållet i mina artiklar mer än detaljer som stavning mm.
jag tror mig har en allmänbildning som är över genomsnittet, i varje fall högre än pisshjärnan Jens, tillräckligt för att veta vad jag pratar om när jag ger mig in i politiska elelr historiska diskutioner.
Jens vill rättfärdiga israels invasion av Gaza...ynkligt.
den invasionen är helt illegal och kan aldrig accepteras!


Akta er för tanten!:)

denna tanten är världens starkaste 72åring:)
shit säger jag!
den stackare som försöker norpa hennes handväska slutar nog med ganska många brutna ben!:)
go on, old lady!


OG gör det enda rätta!

Det finns brott och det finns brott.
För dom som begått övergrepp på barn och dömts för detta, kan ingen förlåta och behandlingen mot dem skall vara skoningslös!
OG (orginal gangsters) står som beskyddare för en sida som fullständigt lämnar ut all info med dommar mm på människor som begått dessa hemska brott, bra!
have no mercy!


Här bakas det minsann pizza!




Själv är bäste dräng sa en vis man en gång...:)
int fasen behöver man va babbe,köra Merca o ha taskig brytning för att baka riktigt god pizza!
håll till godo och njut....av läckerheten under kaveln...

Nu gläfsar Let´s dance-mobben.

Jag följer sporadiskt en av tv-historiens mest patetiska tillställningar, let´s dance.
Det som skulle kunna göra programmet något mer trovärdigt och sevärt vore ju om vanliga "svenssons" fick genomlida tuff dansträning och tävla mot varann, kanske som representanter för respektives län.
Nog om det...
Att ett par sliskiga bajspackare utgör den mest högljuda delen av juryn, kan jag till viss del acceptera.
Men att de skall öppet i programmet och i allmän media uttalar sig om Kitty jutbring på ett starkt nedlåtande och förnedrande sätt tålererar jag INTE!!
Jag gillar Kitty starkt, inte för att hon är graciös o smidig som andra kvinnor oftast är (för det är hon inte), men hon är en orginell person som står för sin stajl och egentligen är som människor är rent allmänt.
Hon kämpar väl och det måste vara det som räknas i en tävling där en bajspackande engelsman med skittaskig brytning uttalar sig om vanliga heterosexuella.
Kämpa på Kitty!! jag kommer i varje fall rösta på dig!:)

Kitty Jutbring kunde inte låta bli att göra miner åt juryn n


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4200156.ab

En babbe i svt utan rinkabyslang, hurra!!

Vad händer på söndag morgon?

Det gladde mig något så enormt att  kunna se en babbe i tv-rutan som FAKTISKT talar ren,fin svenska utan vare sig
brytning eller rinkebyslang, att jag satt kvar en god stund med dottern denna morgon och så stephan presentera div
 tecknade filmer. mysigt!

Nu börjar den mörkblåa drömbubblan att krackelera!

   


Tack vare alla de svenskar (skämmas på sig borde de) som gick på flosken om att moderaterna skulle vara ett arbetarparti, så sitter nu ett gäng blå-gröna kalvar på grönbete och sakta men säkert desarmerar svensk välfärd.
Den första som inte kunde hålla masken inför media blev sven-ove litorin.

Beklagligt bara att det inte blev fladder-fittan Maude för centern eller moderaternas egen teddybjörnen Reinfeldt.

hoppas bara att "svensson" känner av konsekvenserna i borgarnas politik och att flertalet kan se igenom sprickorna och skönja den blå-gröna politikens rätta ansikte!

Än en gång visar historien att den enda hållbara politiken är en mörkröd socialistisk politik.



Nu är jag arg på internet och datorer!!

har suttit i trekvart och skrivit en diger artikel om skolmaten....lång som bara den med illustrationer mm.
så kopplade skiten ner o allt var borta!!!
skriver innom kort igen!

Byggar Bob bygger bäst!



                                                                                                                    

Min kollega micke wiking stoltserar med sina byggprojekt på sin blogg..jag likaså. Jag kan ju inte vara sämre.
Visst, det ser för jävligt ut, men nu börjar det faktiskt se ut som om det skulle kunna gå att bo i:).
Drog igång överhandsfräsen i går kväll för att fräsa upp hål och spår för eldosa/rör i en vägg som jag tidigare reglat,tilläggsisolerat och byggt igen. ibland hinner man inte tänka färdigt när man har många bollar i luften, och då får man nöjja sig med att hela hallen drunknar i frässpånor och damm:).
håll till godo!

Funderar på att starta en Anti-blogg  med artiklar som är raka motsatsen till alla dessa patetiska modebloggar, ideén väcktes av micke...undrar om man kan få han som medskribent på den?...
                                                                                                                

Förbannat trött på alla Blondin-Bella-wannabees!

jaa....visst e dom söta tillsammans efter let´s dance tävlingen!?;)

för er som inte ser skillnaden så är Bella till höger......

Bella bin laden

så söta dom var tillsammans va!?:)

jag har haft en hel del funderingar om varför mmin blogg knappt nås av några läsare, så jag satte mig och surfade runt bland mina blogg-kolleger för att se vad som skillde.
GISSA OM MAN BLIR TRÖTT!?
9 av 10 bloggar har en och samma profil.
Fjortis (dvs brud som är en barbie-look-alike i åldern 12-19år, TOTALT jäkla pantad i roten, skriver om något så banalt och materiellt som mode, och inget annat än det, möjligen så kan div pojk-problem smyga sig in...STÖÖÖN!
gissa min frustration! Ser det lika dant ut på andra blogg-communities? ja!
men varför blir min blogg inte "känd"?? undrar jag stilla, då både jag och bloggen borde ses som orginell.
jag vill ju också få betalt för att skriva mina åsikter, bli inbjuden till kändispartyn mm......näää...det vill jag inte, men det kunde va skitkul o få stålar för att skriva och äran att ständigt tacka nej till alla inbjudningar:).

en sak är säker, jag e jääävligt trött på Blondin-Bella och hennes blogg, så jävla fockad i roten och ytlig!


Snowracer de concorde

Nu sitter man här redan och filosoferar på vårt omsvängda väder som råder.
det känns avlägset att det bara är några dagar sedan snön täckte marken.
Jag och tösen fick till bådas stora lycka rasta min gamla 80-tals snowracer!:)
vilken känsla, vilken fläkt...vilken fart!!! vi spräckte ljudvallen (läs inte snövallen) lätt....minst en miljon kilometer i timmen!
det var i varje fall så det känndes:)
Fan va kul vi hade, man blir ALDRIG för vuxen att åka snowracer! punkt slut....





lyxlivets lyckliga dagar.



Rotade lite i mitt album....
Mannen bakom solbrillorna är moi...snygg-einar...håller mig nog till glas-einar:) och tjejerna...jaa...ni vet hur det är att vara eftertraktad;)...
jaaa....va fan skall man göra när man ändå bara går hemma och uppbär A-kassa?

Nedåtgående kurva.

nu är jag taggad som faan, gårdagen träningspass och allt annat man snickrar o donas med gör att kilona bara rasar.
Sitter här med kaffemuggen och funderar på dagens övning, att köra in ved, rasar säääkert ett kilo till.
Min dotter sabbade nästan mitt lilla arbetslösa humör som finns kvar igår.
-Pappa, fröken sa at du har inget jobb....då är du fattig.

hur kul är det att höra? hmm...får nog ta ett snack med rektorn och söka någon ledig lärartjänst på skolan....för duger man inte till något annat kan man ju alltid bli lärare.
om det nu mot förmodan skulle ske en viss viktminskning, månne det bero på en nedåtgående kurva i plånboken:)

en glansig,svettig, muskelsvallande hunk=glaseinar:)

Money talks, bullshit walks.....

det många pratar om gör jag handling av!
nyårslöftet mitt är lika klassiskt som alla andras...att träna o gå ner i vikt...baggis...*host*
jag o gumman fnattar runt en promenadrunda några gånger i veckan, vi äter regelbundet mm...nu jääklar!
efter promenaden tog jag ett riktigt friskis o svettis pass i köket (på skojj alltså, men Annika kunde inte hålla kameran borta).
Dylika tuffa pass krävde ju givetvis en återhämtningsdrink i hästväg....en riktigt jävla fet fameus grouse (Whiskey)!

se och njut!


Villa,volvo,vovve=pizzabagare i rinkaby med Opel och Koran?!

Nu får det väll ändå vara nog med infiltreringen av det klassiskt svenska samhället!!

bilden av "svensson" är snart en iranier med lägenhet i Rinkaby, med andel i pizzeria och Opel omega på parkeringen.
Invandringen och inflyttningen i Svea rike har snart nått sin bristningsgräns på det sätt som samhället fogar sig efter de sydländska kulturer som flyttar in i landet.
Många av dessa "babbar" som flyttar hit och ofta drar nytta av de frikostiga svenska sociala förmåner tar inte bara med sin familj, utan ofta handlar det om en bit kultur som flyttas hit, avseende både mat,sociala och religösa vanor.
Dvs att flertalet INTE fogar sig efter SVENSK kultur och vanor, dessa individer kommer aldrig i min mening kunna tillerkännas epitet "svensk" och jag menar likaså att dessa individer aldrig skulle få svenskt medborgarskap samt att en total nolltollerans skulle råda för lagbrott.
för exemplen är många på företagande som körts i konkurs av invandrare och sedan har staten fått bära bördan av dessa misslyckanden.
Det jag menar är att inflytandet från invandrandet har gått för långt!, svensk kultur utvecklas inte som förlåtande människor vill mena, den bryts ner och definationen suddas ut.
Något som ständigt retar mig är när jag slår på tv:n och ständigt ser programledare mm som mer eller mindre pratar det JAG kallar rinkabysvenska.
En individ i riksteve måste tala ren och korrekt svenska för att det finns massor med svenska, ofta unga människor som bygger upp sitt sätt att tala, sina vanor och sitt sätt att tänka.

Vi måste se allvaret i vitögat och agera i tid, annars bär fru svensson slöja, läser koranen och herr persson bakar pizza och kör Opel omega.

Många kallar mig säkert för tillmälen som rasist mm....jag kallar mig svensk! och det är jag stolt över.

Partier som Sverige demokraterna borde honoreras för sitt arbete att måna om Sverige istället för att motarbetas.





 


Företagande i lagens vaccum.


jag har vid flera tillfällen tänkt att skapa en "blacklist" på företag som är oseriösa eller oärliga i någon form, denna idé återuppväcktes när jag idag besökte Gränsbygdens köpcentrum som är beläget en mil utanför Markaryd.
Företaget/butiken har givetvis lyft sig något enormt under åren som gått.
Förr kunde man utan svårighet hitta illgröna brödkakor i hyllorna, möss som sprang omkring i butiken, lagrets huskatt låg o sov åvanpå en pall med varor i butiken.....dessa smakligheter förekommer inte i så stor utsträckning längre.
Mycket kvarstår givetvis ändå, en stor andel varor är ej prismärkta, oordning i hyllorna OCH det som jag reagerade på i deras hårdvarubutik......snusket med korvförsäljningen.
Efter sedvanligt långt väntande på att få betjäning så uppmärksammade den till åren kommne butiksinnehavaren mitt väntande vid den slarvigt utställda korvdisken.
han gick direkt från kassan där han handskats med pengar o varor mm, med smutsiga händer till korvdisken och hanterade vår beställning på korv med bröd utan att rengöra händerna och tog direkt på maten utan servett!!!!!!

Blääää...sicket snusk!!!
Finns det ingen myndighet som är tillräckligt myndiga att verkligen ha koll på affärsidkarna??

Gränsbygdens köpcentrum kan icke rekomenderas på något vis!
tills de har bättrat sig och bemött inlägg så kommer företaget att skrivas in på min kategori: Blacklist!

Min gura som jag drar min blues på...

min kära plåtgitarr som skapar de äkta burkiga delta-tonerna när jag drar av en blues.

kan bara 136 tusen miljarder gå upp i rök??

läste nyligen att en snillrik ekonom hade räknat ut hur mkt pengar som försvunnit i och med den rådande ekonomiska krisen.....136 tusen miljarder!!!!!...
det e lite mer än min sketna chaffislön på 22 laxar i månaden:(
hur räknar man ut ett sådant underskott??
det är ju trots allt en hel del länder i världen, med varierande ekonomiska problem.
vart tar pengarna vägen?? för finansvärlden har väll ändå inte handlat med pengar som inte finns!? för då är det ju bedrägeri....
hmmmm...kanske jag kunde betala av huslånet med lite icke existerande pengar?...näää...
så lätt det hade varit...: host, jag har en miljon icke existerande pengar, vilket konto skall ni ha de inbetalda på?.
det mest beklännade i situationen är att det är den lilla människan, personer som kämpar o strävar för att få vardagen att gå runt som får lida ont!.
storfinansen stoppar huvudet i sanden under tiden stormen blåser över och hoppar upp igen när vinden vänt, som om inget hade hänt.
borde inte företagare med konkurser bakom sig, VD:ar i konkursbon mm, dvs människor med ansvar som misslyckas med ett företag/bolag, beläggas med totalt näringsförbud/verksamhetsförbud för alla framtid??!
världen är för full med folk som tjurskalligt försöker, men aldrig lyckas, och vi andra får betala:(

Upp till kamp kamrater......

Aaaavundsjuk..jag e så aaavundsjuk:)

Nu har vi ju som bekant blivit med Amazon!

bilen har onekligen väckt mina tonårskännslor till liv igen!
bara närvaron av en gammal volvo, med en gammal B18-motor gör mig enooormt nostalgisk och får mig att tänka på min modell 142 som var min första kärra, jisses sicken bil.
alla de åtskilliga bakfyllekörningarna man gjorde, alla resor som fyllechaffis man gjorde, alla de gånger man däckade i baksätet på någon vild fest i skogen.....allt mekaniskt strul man hade, men som kunde åtgärdas med lite silvertejp,skiftnyckel och en stjärnmejsel:)

Nu är jag snart beredd att överge min bil av årsmodell -98, för att återgå till basic....det enkla livet....självmekande utan närvaro av datorer o skit...som den "den gamle o havet"...så blir det "jag o bilen":)

finns det någon som vill köpa en skitfin Fiesta -98:a?? hör av er eller om ni vill byta bort er pedantskötta amazon eller PV;)

jaja....får väll nöjja mig sålänge med att vara chefsmekaniker på hennes kärra.....om det jävla vintervädret kunde försvinna:(

sockerbit och pincett?:)




mannen som tog bildbeviset riskerade att få sparken enligt senaste nytt....måntro om den utsatte kanske var en politiker av rang??

ramlade över en artikel på aftonbladet om en man på skidsemester som måste ha satt ribban för alla semestrande svenskar.
mannen satt intet ont anandes i liften, råkade på ett nästan mirakulöst sätt halka baklänges i liftstolen, gled igen ryggstödet och blev hängandes i en näst intill akrobatisk pose....utan varken kallingar eller byxor!!! *gigantiskt asgarv*.
Mannen kunde räddas från den pikära situationen först efter 15 minuter.
15 minuters solande av snorren i minusgrader, behöver man sockerbit och pincett eller?!:)

Fittstimmets gapande, mest kackel i hönsgården.

Personligen saknar jag Stig Mailm:s inlägg i politiken, hans spontana, lite plumpa uttryck som som till slut sänkte honom var egentligen en spegel av vad gemene man tänkte.
Med något år nu i backspegeln sedan den stora vårdstrejken avslutades, så ser vi facit av fittstimmets vidlyftiga bröstande i media.
Det är ett faktum att man kan likna kvinnodominerade sammanslutningar vid hönsgårdar, det kacklas vilt i munnen på varann och man tycker mkt, men när tuppen kommer in så blir det rätning i leden.
Efter åratal med pignigande innom vårdbranchen och kaffedrickande på vårdfackets sammankomster så gick till slut facket in i lönerörelsen med bröstet ut och fullständigt orimliga krav då man siktade på att ta igen många års eftersläpande på lönefronten.
Undersköterskor snyftade vilt i media om hur synd det var om dem och skröt om hur dom minsann skulle kämpa till sista man (kvinna) för att vinna slaget.
En relativt omfattande strejk inleddes och cirkusen fortgick.
Till sist sa arbetsgivar sidan nej en gång för alla....PANG! facket neg o tacka så mkt och bad om ursäkt!
Den hätska mobben bland medlemmarna gick ut i media med löfte om omedelbart utträde ur unionen, eller ytterst tveksamma till fortsatt medlemsskap.
Vårdfackets företrädare stoppade huvudet i sanden då situationen blev alltför beklämmande.
Numera har raporterna om facit över situationen duggat och vi kan klart och tydligt se konsekvenserna, den utlovade medlemsflykten uteblev helt och hållet!!!
Fittstimmet lyckades en gång för alla cementera företeelsen om att det hela bara var kackel i hönsgården.

PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING....MAKE THE MOVEMENT COME ALIVE!

Ekot efter slogan "the movement is dead" har sedan länge klingat av och 60-talets fredsrörelse är glömd och begraven sedan länge.
Tyvärr får man väll säga, i tider då vi mer än någonsin hade behövt en folkrörelse för fred, kärlek och förståelse.
Israels illigala militäroffensiv på Gaza, massor med oroshärdar i Afrika, USA reser runt jorden och agerar världspolis på eget bevåg samt ett antal asiatiska stater som ihärdigt försöker skapa världsbalans sedan Sovjetunionen gått i graven, alla är händelser som visar på att alla borde stanna upp, tänka efter och se alla som jämlikar i en värld vi alla delar.

Låt rörelsen resa sig igen, peace, love and understanding! 


Judisk fanatism = modern nazism?!

i skrivande stund pågår ett fullskaligt blitzkreig från Israel gentemot Gazaremsan och det palistinska folket, och det är inte utan att med stor förfäran förundras över den brutala råhet som "guds folk" visar omvärlden.

det är väldigt lätt att fatta tycke för det palistinska folket och deras strävsamma kamp mot det folk som ockuperat deras land och nu en gång för alla försöker erövra den resterande biten.
likheterna rent historiskt är slående!
paraleller går att göra gentemot flera tidsåldrar, men den mest slående för mig är Hitler och det som nazityskland utövade, ett övermäktigt herravälde med icke legitima metoder.
Judarna och deras land Israel har antagit samma skepnad som deras forna antagonist, Adolf Hitler.

Att utöva blitzkreig kan inte ses på ngt vis som acceptabelt då man på ett totalt övermäktigt och oansvarit sätt intar Gazaområdet utan hänsyn till civila offer såväl bland kvinnor och barn i syfte att slå ut Hamas med minimala egna förluster.

Att kvinnor, barn och ickestridande blir allvarligt lidande, ÄR INTE ACCEPTABELT!
att massbeskuta med artellerield så att en liten men fungerande infrastruktur fullständigt pulvuriseras, ÄR INTE ACCEPTABELT!

Man skall samtidigt betänka att landområdet som utgör Israel INTE tillhör judarna, detta landområde tilldelades och anstiftades som tröst till judiska folket utav det som senare skulle komma att heta FN, världens stora fredspolis.

Israel ut ur Gaza!!!

En gammal Amazon, med lister och krom!

En ratt av backelit....Californiabeat...tralla-lalla-laaaa....
ursäkta mina dåliga sångtalanger:)

Efter en stunds slösurfande med min kära sambo (Annika) på blocket igår kväll, så  fastnade bådas intresse vid en annons om en gammal Amazon.
bådas hjärtan slår ju extra för gamla bilar, min sambo har ju vuxit upp med en biltokig far o bror och själv är jag ju mer eller mindre tillverkad, född och uppvuxen i en gammal VW -59:a....ja...det e så gott som sant...för vad vet jag vad morsan o farsan gjorde i den gamla bubblan hahaha.
sagt o gjort vi åkte och kika på kärran idag...och nu så är det bestämt att vi blivit med Amazon...ja...ja..vet vad ni tänker....men jag har en liten vilding till dotter redan, och sambon har ju nästan övertagit min gamla katt (Kajsa), så vi kan nog vänta ett tag med att skaffa barn...det viktigaste är att man har en gammal fin bil:)

Återstår ju bara att se om jag får köra den ibland...för det blir "tanten" som slantar det mesta och jag får det stora förtroendet att agera mekaniker....men jag måste ju provköra den efter servicen....många mil hehe.

Hej hopp...o välkommen!

Nu undrar du säkert vart fasen du hamnat...hmm...jag skall stilla din nyfikenhet med att du kommit till en blogg som tillhör en extremt excentrisk,humoristisk,orginell och brutalt ärlig 30 (2) åring:)...if U don´t like..fuck off!
luta dig tillbaka och avnjut mina inlägg som kommer dimpa ner som små atombomber i en massmedial och kosmetisk värld.

RSS 2.0